torstai 4. elokuuta 2011

But we are young and strong, we can carry on


Okei, maanantaiaamuna hypätessäni puntarille tiesin tulokse olevan jotain hirvittävää, mutta kun todellisuus paljastui niin meinasin oikeesti oksentaa.... 61,3 vitun-oksettavaa-kiloa. Hyi helvetti !!

Tää viikko on menny ihan jees, suunnitelman mukaan. Vähemmänki olis toki voinu syödä mutta koitan nyt olla tähänkin tyytyväinen, joka tapauksessa oon syöny paljo terveellisemmin ku aikoihin. Ja mikä parasta: en oo oksentanu vähään aikaan !! Maanantaina olin salilla, tiistaina ja eilen lenkillä ja tänään menen varmaan salille :) Reipas minä!

Aattelin että perjantai ois se mun virallinen aamupainopäivä, mutta koska tänään me toivottavasti lähetään kohti pipefestiä (voi ei mitkä houkutukset....) niin tän päivän paino saa nyt olla tämän viikon virallinen: 61,0kg. Kuvia ajattelin ottaa aina parillisen luvun saavuttaessani, eli ensimmäiset kuvat luvassa kun painan 60,0 (toivottavasti pian.....).

Maanantaina kävin pikaisesti rokkipojun luona ;) On se vitun hyvä pano, mutta vitun kusipää ihminen. Saatanan saatana.

8 kommenttia:

  1. Hei ihan oikeesti, oot 176 pitkä, 61,3 ei ole paljon. Olisit varmasti ihan yhtä kaunis, vaikka painaisit 71 tai 51kg. Tuutko oikeesti onnelliseksi siitä, kun laihdutat? Tuutko onnelliseksi laihana?

    VastaaPoista
  2. VOI Apua!!! Ootpas lihava! Laihduta nyt ihmeessä ainaki 20 kiloa!

    Tuo oli sarkasmia, jos tajusit. On todella raivostuttavaa, kun etsii kunnollisia laihdutusblogeja ja löytääkin tällaista teinin kitinää.

    Laihduttaminen on ihan kivaa, ja voi parantaa elämänlaatua (jos kyse on vaikkapa ylipainosta) mutta onnelliseksi se ei ikävä kyllä tee. Teeppä siis itsellesi palvelus ja käännä katseesi ulkomaailmaan oman napasi sijaan. Sieltä voi löytyä jotain kivaa joka tekee sinut onnellseksi.

    VastaaPoista
  3. Hei mitäs sulle kuuluu? <3

    VastaaPoista
  4. ei oo oksettava numero oikeesti! toivion et olisin nyt ku sinä et tää laihduttaminen olis helpompaa... mikä sun bmi on?:) ihana oot tsemppi<3

    VastaaPoista
  5. missin' you. Toivottavasti kaikki menee hyvin <3

    VastaaPoista
  6. ^^ yhdyn edelliseen, missä ooot :(

    VastaaPoista
  7. Ootko sä ollenkaan enää näissä kuvioissa?

    VastaaPoista